Archieven: Speakers

Post Type Description

Jarno_Area36

Jarno van den Brink

Pentester @ Rootsec B.V.

Jarno van den Brink, onze toegewijde Red-Team Operator en Pentester. Met zijn specialisatie in Active Directory en uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Cyber Security, is Jarno een waardevolle aanwinst voor ons team bij Rootsec. Hij heeft bewezen dat hij de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid kan leveren bij het uitvoeren van penetratietesten en Red-Team operaties.

Jarno staat bekend om zijn vermogen om altijd precies de juiste routes en technieken te vinden naar de doelen in een Red-Team engagement, waardoor onze klanten de best mogelijke bescherming krijgen tegen potentiële cyberaanvallen. Met zijn expertise en passie voor Cyber Security is Jarno een belangrijke aanwinst voor Rootsec en onze klanten. Wie het over ‘maak van je werk, je hobby’ heeft, die heeft het over Jarno. Doordat hij ook buiten werktijd veel bezig is met Cyber Security, is ons team altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

yori_area36_2

Yori Olijslagers

Pentest Lead @ Rootsec B.V.

Yori Olijslagers, onze Pentest Lead en Red-Team Operator. Met zijn specialisatie in alles dat met Active Directory te maken heeft en zijn verzameling van verschillende certificaten, is hij de aangewezen persoon om complexe beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Als onderdeel van het team bij Rootsec heeft Yori bewezen dat hij in staat is om geavanceerde beveiligingsoplossingen te bieden, of het nu gaat om het uitvoeren van penetratietesten of het leiden van Red-Team operaties.

Wat Yori onderscheidt van anderen, is zijn creativiteit en vermogen om op innovatie wijze kwetsbaarheden uit te buiten en het team te motiveren om out-of-the-box te denken. Zijn innovatieve aanpak bij het zoeken naar kwetsbaarheden, gecombineerd met zijn expertise en passie voor zijn vak, maken van Yori de ideale partner voor elke organisatie die op zoek is naar geavanceerde beveiligingsoplossingen.

emil_Area36

Emil Pilecki

Threat Hunter @ Rootsec B.V.

Maak kennis met Emil Pilecki, de oprichter en eigenaar van Rootsec. Met meer dan 16 jaar ervaring in de Cyber Security industrie, is Emil een wandelende encyclopedie van kennis en expertise. Zijn diepgaande kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche, maakt hem een waardevolle bron van informatie voor het Rootsec team en onze klanten.

Bij Rootsec is Emil de absolute aanjager op het gebied van innovatie en vernieuwing. Dankzij zijn kennis van de markt weet hij als geen ander wat wel en niet werkt. Zo kan Rootsec, met Emil aan de leiding, altijd de beste kwaliteit leveren. Het is door zijn visie en toewijding dat Rootsec een reputatie heeft opgebouwd als een van de meest betrouwbare en professionele Cyber Security bedrijven in de branche.

Rootsec B.V | 2023